2016-08-11
 10:40:12

Hopp om livet....kanske

 
Känner mig trög och småfrusen idag. Men börjar ändå komma i fas med mig själv. Ska vara noggrannare med medicinering. Det här vill jag inte gå igenom igen om jag inte absolut måste.
 
Sitter och väntar på att de som utförde underhållsarbetet med kraftledningarna ska höra av sig. Det ska tilläggas att det inte alls var samma trevliga bemötande som hos eons kundkontakt. https://www.eon.se/privat/kundservice. ska verkligen ha en ros för sin service och trevliga bemötande och då framförallt Petra, den här gången.
 
Vi hade bara +3° i natt, så jag oroar mig för gurkplantorna. Det ska väl inte bli minusgrader redan i augusti? Ronny var förutseende och klippte lite gräs igår och la färskt gräsklipp på plantorna, för värmens skull. Får hoppas att det räckte. Det syns ju inte direkt om dom har tagit skada.
 
Ja, hundarna körde upp mig idag också, och då framförallt Lellen, som sedan nöjd gick och la sig.
Gris ♥ säger jag då.
Ja, så här ser det ut en vanlig ledig dag hemma hos mig. Jag är ju inte precis intresserad av os så det stör, även om jag håller koll på de svenska framgångarna.
Nu väntar vi på lite värme.





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P