2010-08-31
 19:51:33

Väskan åter.

Elsa glömde handväskan utanför Skattkistan när dom hade suttit och pratat på lastbryggan och när hon sprang tillbaka så var den borta. Panik.
Men ni vet väl var man jobbar? Ett litet sms och allt var igång. Säger bara tack go'a underbara Lotta. Väskan med allt innehåll finns hos polisen.

                                                            
2010-08-31
 18:00:28

Orgie i uppskjutna saker........

Nu, får det banne mig vara nog.....sorkjäveln har börjat ge sig på chiliplantorna nu också. Ser ut som efter stormen Gudrun i växthuset. Först gurkorna och när jag plockade in dem så övergick fanstyget till chilin. Nu ligger dom där jämnade med backen. Har i alla fall räddat 4 st. som fick komma in i krukor inne.

Detta var väl startskottet. Plockadein alla inneblommor som fått tillbringa sommaren på altanen, fyllde på jord och snyggade till dem. För att dom skulle få plats inne var jag tvungen att röja av 2 bord. Tror inte jag går in på allt som låg på dessa..... Eftersom jag hade jord kvar förbarmade jag mig över några andra blommor också. Även Saint Pauliorna fick en duvning och dom är fina nu, även om jag inte är så väldans förtjust i dem. Blommor gör dom, så jag tror dom blommar ihjäl sig.

Nu blev det ju smutsigt eller rättare sagt smutsigare på golvet..... en omgång där också och rena mattor överallt. Men man kan ju inte ha tvättstugan full av skitiga mattor......så nu är dom tvättade också.

Ghosty har varit dålig i magen i 2 dagar nu, så till Näsåker och handlade så blir det lite ris/fisk-diet till henne. Fanns även massor av grönsaker på Konsum, så det blev inhandlande av diverse, som nu ska bli en fläskläggs- och grönsaksgryta.

Har även satt igång en stor gryta med rödbetor som nu kokar och sedan ska läggas in. Lagt fram all lök som ska flätas till lökflätor.

Som grädde på moset ringde Elsa och har blivit av med handväskan......kan föreställa mig morgondagen när hon inte har skåpnyckel, hörlurar, smink, hårborste, spray och allt annat........

Nu är det verkligen höst......

2010-08-27
 22:41:30

So fuckin' tired

Fredagkväll och bara så trött.
Så känner jag mig. Vidare beskrivning behövs väl ej.
Orkar inte ens skriva om dagen utan tänker krypa till sängen och förhoppningsvis orkar jag även ta mig upp i den.
Ha det gott allt folk.
2010-08-25
 22:39:38

Trött - tröttare - Annalena

Sista semesterdagen är över.......PANIK! Vill inte börja jobba, vill bara inte. Det kändes bara så motbjudande att gå in på jobbet idag..... ja, jag var där fast jag var ledig. Vi skulle vaccinera alla hundarna idag och eftersom Ronny jobbade så var jag tvungen att åka med in.
Eftermiddagen var däremot väldigt trevlig, då jag träffade Titti på klubben för att få lite konsulthjälp med Spöket. Det var en jätte trevlig eftermiddag med mycket skratt och prat och Spöket var jätte duktig.....nu gäller det bara att få det att funka här hemma också.

Har i alla fall fått tid för operation av fingret nu, den 10/9, så det är ju inte allt för långt fram i tiden. Men helst av allt skulle jag vilja vara hemma nu....Suck

Morgondagen är intecknad till sena kvällen med jobb, stadsärenden, träff med 2 tjejer från Dressörskolan och valpkurs. Har man inte mycket att göra så fixar man till det.
Fredag lär man vara halvdöd, lördag kalas för Zeke och surströmming och söndag ska jag försöka skura fram golven under smutsen.

Känns som en inspirerande vecka. Nu hänga tvätt och så lopplådan......ÅNGEST.


2010-08-24
 11:17:55

Blåst ute....men tyvärr inte inne.....

Jaha, då satt jag här igen kanske man skulle säga..... Men det här är nytt för mig, bloggandet så att säga. Nåja, jag bloggade ju ett tag på FL, men det räknas inte.

Har just varit ute och koppeltränat med lilla livet. Tror att det var tröttsamt, för nu sover hon. Det blåser smådjävlar ute, så prommisen var väl inte av det angenämaste slaget. Men det är väl det; "Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder". Inne är det minsann inte blåst. Det var länge sedan jag hade så stökigt, eller rättare sagt skitigt. Nu har jag ju den turen att jag kan skylla på Ghosty när jag inte hinner med något annat.....men det är ett faktum att hennes vakna stunder är jag sysselsatt till fullo.

Ska försöka utnyttja tiden nu innan hon vaknar igen.

Ringblommor och kärleksört. Känns nästan lite vemodigt att plocka nu när hösten kommer med stormsteg.

Förmodligen sommarens sista......VEMODIGT.