2015-09-20
 12:27:00

Merkurius tog över scenen på Nothern Ladies fest

Under lördagskvällen hölls Northern Ladies releasefest för EP:n Down On Your Knees på CC-Puben i Gävle där det bjöds på VIP-kväll med fika och hamburgare.

Tyvärr så kunde inte bandet framföra någon musik live på grund av sjukdom men var ändå på plats och minglade glatt med sina fans och kvällens besökare.

Kvällens huvudakt togs istället över av retrobandet Merkurius från Gävle och Sandviken som tidigare skulle ha spelat under kvällen som förband.

De fyra bandmedlemmarna intog scenen strax efter klockan 22 och efter en snabb soundcheck så började de spelningen där de redan från första låten lyckades fånga publiken som snart lämnade sina bord för att kunna ta sig närmare scenen där de diggade och stampade med i takt.

Proffsiga riff på både gitarr och bas och ett sound som snabbt förde tankarna till Black Sabbath och Deep Purple fyllde snart lokalen då de varvade mellan egenskrivna låtar på både svenska och engelska och utmärkt utförda covers från gruppen November. 

Sångerskan Elsa levererade glasklart med grym röst och gav tillsammans med hela bandet ett fantastiskt uppträdande med dans och headbang där energin höll i sig ända till slutet efter 45 minuters non-stop spelning och dans.

Johanna Smedbakken 

 

Jag är så stolt så att tårarna trillar. Merkurius, ni är bara så förbaskat grymma.

Elsa Undin, Joel Malmström, Viktor Persson och Oskar Forsberg.

 





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P