2013-04-18
 07:01:11

Slutproduktion ES10

Jag väljer att lägga ut alla bilder, både bra som mindre bra.
Jag säger bara GRYMT ES10!!!!
Och en mycket stolt mamma.


AprilSus
PUBLICERAT: 2013-04-18, 08:48:40 | URL: http://aprilsus.blogspot.se/

Vilka härliga bilder! Även de "mindre bra", för dem var det ju liv och rörelse i. Du filmade inget? Det skulle vara jätte kul att få höra något litet iallafall.

Min dotter går ju också på estet, men för vår del blir det inga mer framträdande, då Julia mår för dåligt i skolan. Sista gången hon var där var det ingen som ens pratade med henne. Hon blev ju utfryst sista terminen i 9:an och hon orkar inte gå igenom det en gång till. När hon mådde bättre, så gick det bättre att vara i skolan, men allt skitsnack om allt och alla och dålig stämning överlag har gjort att Julia inte litar på någon och själv valt att dra sig undan. Nu har det gått så långt att hon valt att få göra hemstudier istället och när hon måste göra vissa prov behöver hon inte ens komma till skolan, utan de har ordnat så hon får göra dem på en annan plats.

Hon har ju redan hoppat av från mediaprogrammet, som hon valde när hon började ettan, så hon har gått om ett år. Det är några av tjejerna från hennes gamla mediaklass som fortfarande är de kompisar hon umgås med än idag. Nu har ju Julia ett helt år till kvar eftersom hon har gått om och nu byter hon igen. Hon ska läsa humanistiska programmet genom en distansskola, då självstudier fungerar så mycket bättre för henne.

Julia gick i musikklass från 4:e klass i sthlm, så jag har ju alltid varit bortskämd med att få gå på konserter, men nu är det nog slut med det? Men det beror ju lite på vad lillasyster väljer för linje om några år? Men varken jag eller Julia hoppas på att hon väljer estet i samma skola, då vi har dåliga erfarenheter från vissa av lärarna där, men det finns ju flera skolor runt om i landet.

Tack för att du delade med dig av dina foton! Du har en väldigt söt dotter och jag förstår ju att du/ni är väldigt stolt över henne, med all rätt. Det är något speciellt att sitta och titta på sitt älskade lilla barn som står på en scen och lämnar ut sig åt andras bedömning.

Kramis!♥
Ulla
PUBLICERAT: 2013-04-18, 12:57:09

Underbara bilder på en härlig föreställning! Och vilken "tuff brud i lyxförpackning" du har till dotter <3 Och vilken underbar bild hon har på närbilden på henne med basen. Kramen
Katarina-Cinnamon
PUBLICERAT: 2013-04-18, 16:50:18 | URL: http://cinnamons-art.blogspot.se/

Önskar att jag hade kunnat vara där. Skulle varit så roligt att få se och höra din vackra och begåvade dotter Elza :-)« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P