2011-09-10
 08:21:28

I väntan på älgköttet....

Blev lite tidigare än beräknat för uppstigning idag (men det blev också tidigare sänggående än beräknat igår). Var så trött igår att det blev mat, glo på TV (Finnkampen) och så sängen. Tänkte läsa en stund, men det blev ca en sida bara.
Nåja, efter morgonens gladiatorspel i sängen, så var det väl inget annat att göra än att kliva upp. Skaderisken var för stor för att ens tänka på att ligga kvar. Vi är som sagt var lyckliga ägare till en Krokodil/huggorm (iller, varg och haj finns nog också med) i päls.......

Blir lite omkastning i dagsschemat. Vi ska hämta 30 kg älgkött idag, och det måste ju ta redas på. (Undrar om man kan bygga ut frysboxen?)

Antar att hämtningen av köttet blir på eftermiddagen, så lite borde ju hinnas med ändå. Ska dricka lite mer kaffe, på med kläder och starta tvättmaskinen (obligatoriskt på lördagar). Sedan är det väl bönor och kryddor som är det mest akuta. Blir ingen kräftfiske den här helgen heller, då vattennivån fortfarande är alldeles för hög....det kanske inte alls blir nåt i år.
Så ska jag steka strömming och göra köttbullar. Så ett måste, koka lingonsylt och svartvinbärssaft. Behöver all plats i frysen jag kan få.

"Tanteriet" får vänta ytterligare en stund. Ha det gott alla.



Anonym
PUBLICERAT: 2011-09-10, 11:34:41

Inte underligt att du är trött,så mycket som du har att göra . Tror du håller på att bli utbränd, eftersom du inte kan sova heller. Så började det för mej. Du har ju varit med om en hel del de sista åren och reaktionerna på sådant kommer ofta långt efteråt i psyket.Tänker ofta på dej älskade A.L. Kram på dej o försök varva ner.







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P