2016-06-20
 14:23:00

Ingen struktur alls, bara kaos...

 
Igår åkte Elsa tillbaka hem till Sundsvall...hem till Sundsvall? Hemma är ju här. Men för Elsa är Sundsvall hemma nu. Det har varit jätte trevligt att ha henne här.
Hejdå Elsa. Vi ses snart igen, förhoppningsvis.
Åt sen middag på Stures Gatukök och passade på att äta mjukglass med choklad som efterrätt. Comfortfood. Behövde ju lite tröst när Elsa åkt.
Staketet på Sollefteå station.
Blågran.
Detta är alltså Sollefteå en söndagskväll. Nästan helt öde. Lägger dom ned sjukhuset så är det lika bra att dom rullar in trottoarerna och sår gräsmatta. Känns mycket ledsamt att tänka. Behövs glesbygden? Ja, utan oss stannar Sverige. Trots detta förlorar vi allt mer.
Fullt solsken klockan 21.45, det är underbart det.
Jag och bläckfisken på väg hem, ja gubben med. Var fruktansvärt tyst när vi kom hem.
Ghosty. Mer behöver väl inte sägas.
 
Morgonen har varit jätterörig. Mamma är sämre igen, så hon har varit till doktorn och lämnat prover. Oroar mig jättemycket.
Så har fk ringt om arbetsskadeanmälan. Så fruktansvärt jobbigt att gå igenom allt igen. Fk ringde tre ggr och så ringde Lena, min tidigare kurator och kollade om det var ok med mig att lämna ut uppgifter.
Efter det var jag alldeles slut.
 
Och så har våra nya grannar börjat flytta in. Tur att husägaren är ansvarig för hyresgästerna, för det här kommer inte att bli roligt. Deras "nya regler" för området kan dom stoppa upp någonstans och jag ringer polisen om vi inte får vara ifred. Hot kommer dom ingestans med.
Nu ska jag ut och hänga tvätt. Hundarna får vara inne eftersom dom inte får vara lösa. Men gå på den allmänna vägen tänker jag göra, även om det är stötande för dem. Måste väl för fan komma till postlådan och det är inte deras privata väg. Vem vet, vi kanske måste ta helikopter till jobbet.
Resele, vad har det blivit av dig?
 
Ingen regnbågsflagga idag heller.


Anonym
PUBLICERAT: 2016-06-20, 15:15:35

Men usch, hoppas din mamma mår bättre snart - jobbigt gå runt med ovisshet och oroa sig.

Kan tänka mig det känns konstigt när barnen växer upp och blir stora, svårt släppa på kontrollen.

Och vad är detta för roliga grannar som flyttat in? Vadå, inte hundarna får vara lösa? Blir roligt för dom när vi kommer upp 😉 Förhoppningsvis lär dom känna er och hundarna och fattar att det inte är någon fara att dom springer omkring.

Kram på're kära svägerska ❤️

Svar: Dom är en visa på byn, för att dom klagar på allt. Jehovas hon och karl har varit hit en gång med dom som hyr ut och då började han tjafsa med Ove. Karl är vad jag har sett väldigt vän med flaskan. Och det är en av deras barn som är så hundrädd och allergisk (18 år) och så flyttar dom in i ett hus med heltäckningsmatta där det bott både hund och katt. Ser fram emot att ni och Zita kommer. Puss
Nattvandraren




Carina
PUBLICERAT: 2016-06-20, 15:17:17 | URL: http://ellamporna.blogg.se

Det var jag som skrev ovanstående kommentar 😜




elladora.blogg.se
PUBLICERAT: 2016-06-20, 15:17:43 | URL: http://elladora.blogg.se/

Jäkla ipad




elladora.blogg.se
PUBLICERAT: 2016-06-20, 15:18:21 | URL: http://elladora.blogg.se/

Hahahaha funkar bra nu 😜😊😂







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P