2016-01-19
 23:36:00

Skruvade tankar om livet och icke livet, att leva med panikångest

 
 
Har jätte skruvade tankar. Sover jätte dåligt på nätterna, och då blir jag så trött att tankarna tar över. och dom är hur galna som helst.
Är i alla fall tillbaka på jobbet sedan idag, trött och lite jobbigt att ha människor runt mig idag, men det funkade. 
Har även haft stödsamtal på psyk idag, bra utom att det var en lite korkade tid, då jag jobbade till 12.30 och hade samtal kl. 16.00. Fick tillbringa hela dagen i stan, vilket blir för länge för mig.
Och nu snurrar det så man måste hålla i kaffemuggen. Ingen sovmedicin har jag heller, då läkaren helt plötsligt beslöt sig för att sätta längre intervaller på uttagen. Detta gör att jag varit utan behovsmedicin i över en vecka och det har påverkat min nattsömn, så den nu är minimal.
  
Kopierar här ett inlägg från Fb som jag tycker är väldigt beskrivande;
 
"Många tror att ett självmordsförsök är en självisk flykt eftersom personen inte bryr sig om de som blir lämnade. Jag kan säga er att när en person kommer till den punkten tror de verkligen att deras anhöriga kommer att få det mycket bättre när de är borta. Detta är psykisk sjukdom och inte egoism. Sanningen: depression är en fruktansvärd sjukdom och tycks obeveklig. Många av oss har varit nära kanten och vissa har förlorat vänner och anhöriga. Låt oss öppna ögonen för varandra och sluta sopa psykisk sjukdom under mattan. Om jag inte ser ditt namn, så förstår jag. Får jag be min familj och vänner att vänligen kopiera och klistra in denna status i en timme för att ge en stund av stöd till alla dem som har familjeproblem, ohälsa, kamper eller farhågor av alla slag och behöver bara Veta att någon bryr sig! Gör det för alla av oss, för ingen är immun. Hoppas få se detta på väggarna bara för moraliskt stöd. Jag vet att några kommer!!! Jag gjorde det för en vän och du kan också. Du måste kopiera och klistra in den här. Att kopiera helt enkelt hålla fingret på texten och valet kopiera visas. Klicka på den. Klicka sedan på din status och klistra in visas. 
Tack!"
 
Jag har klistrat in det, för det är vardagen för mig.
Igår bröt jag ihop totalt och fick ringa mobila teamet. Vågade inte ens gå ned i källaren för att hämta potatis, för jag var rädd att jag skulle hänga mig då. Så illa kändes det. Så när Ronny kom in, var jag ett vrak som bara skakade.
 (Bild lånad från internet)
 
Jag har kommit på en sak om mina olika hårfärger.
Färgat hår i knäppa färger, tar jag till när jag mår ganska bra.
Låg risk.
 
  
Svart hår, ganska självdestruktiv. Men protesterar på det hela taget mot mitt mående.
Medel risk,
 
Ljust hår. Självförakt, dåligt mående, oberäknelig.
Hög risk.
 
Hoppas jag orkar skriva lite om helgen imorgon. Det kommer förhoppningsvis att innehålla någon ljusglimt.





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P