2014-05-10
 23:31:00

Lördag och mycket fundersam

Att jag inte har skrivit sedan sista april beror på att jag dippade helt förra helgen.
Vet inte vad det berodde på? Förmodligen en rad omständigheter, som utanförskap, frustration, självhat och medicinhöjning. Men jag gissar bara.
Och så har jag fått det bekräftat, det som jag länge misstänkt att det finns trastar på nätet som bevakar allt jag skriver.
Vad gör man åt detta då? Jag ska prata med polisen för att höra hur mycket man får dokumentera det en vanlig människa skriver. Det enda syftet är ju att använda det emot mig.
Funderar därför på att ändra min Fb från offentlig till bara vänner. Har inte tyckt att det varit nödvändigt, men tydligen. Bloggen kommer jag nog att lösenordskydda, men ni som brukar läsa får väl höra av er i så fall, så får ni lösenordet. Tycker det är vansinne, men så är det.
Eller också slutar jag att skriva. Det som har varit min ventil, känns inte roligt längre. Och är man ute efter att hitta fel så gör man.
Det bara fortsätter och fortsätter. Men varför skulle det sluta nu?
Jag drivs bara i en riktning och det går fortare och fortare....
 


Marie Karlsson
PUBLICERAT: 2014-05-10, 23:49:47

Hej! Jag gissar att det inte är mycket värt, men jag önskar innerligt att du får må bra o ha ett värdigt liv som du har din fulla rätt till. ( särskilt efter allt elände som drabbat dig ) Hoppas o önskar att du får någon upprättelse från den/de som handlat fel, och tror faktiskt att de får vad de förtjänar tids nog. Men helt sanslöst att du inte ska kunna skriva av dig för att det finns idioter :( MVH Marie Karlsson







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P