2014-06-13
 00:48:54

Snart sängdags...

Jag hoppas att ni inte missade programmet på Svt.1 klockan 20.00 ikväll.
"Den helige i päls". Så underbar att jag kände mig stark på något underligt sätt efter att ha sett den.
Den finns på Svt play om ni skulle vara intresserade. Tack Björn Eriksson och Tonny Molander för ni rekommenderade den.
 
Ghosty är jätte svullen på halsen. Tur att vi har cortison hemma, och så får vi avvakta och se vad som händer. Hon har fått 30 mg. Vi såg ikväll att hon såg ut som en pelikan. Det verkar som det är något bett. Blir hon värre får vi väl åka iväg, men då är det ju Sundsvall som gäller, så det är ju en bit. Hoppas det inte är något allvarligt. Jag kommer förmodligen kolla henne hela natten. Men hon äter, dricker och är kall om nosen. Nu sover hon i vår säng, helt lugnt, inget flämtande.
♥ Lilla Gossan ♥. Håll tummarna. Mammas lilla gumma.
 
Det hände inte så mycket mer här i kväll. Kroppen sa ifrån till fortsatta projekt. Allt tar ju sådan tid också. Jag måste ha hjälp med massor. Och det jag gör själv tar jätte lång tid. Jag skulle ha några stenar att lägga som dekoration i min kruka. Fick halta iväg 4 gånger då jag bara kunde bära en sten i taget och då i höger hand.
Nu har jag gått gipsat och bandagerat i precis 6 månader, så det är väl inte undra på att man börjar känna sig frustrerad.
 
En del nytt skitprat kom fram, så nu är det några som inte vågar ha kontakt med mig. Dags för storrensning på Fb nu. Många blir det. Men skit det samma. Det är inga vänner när man går andras ärenden för att komma åt det jag skriver.

Men jag ska försöka sova i natt, som jag gjorde föregående natt.
Håll tummarna för Ghosty.


C a r s i e ~ { P h ♥ t o g r a p h y & d o g t a i l s } ~
PUBLICERAT: 2014-06-13, 01:17:47 | URL: http://carsie.se

Hoppas innerligt att det inte är något allvarligt med lillsnoppan. Men det kanske är samma sak som hände Zita när vi var hos er sist, så det funkar nog alldeles säkert med cortisonen.

En sten i taget tycker jag låter som ett lagom tempo tycker jag *ler* Du har ju hela sommaren på dig.. snart har du byggt dig en gärsgård.... ;-)

Skitpratare finns det gott om, tänk om man skulle få en krona för all skit man hör - då hade man varit miljonär! :-P

Sov så gott kära svägerska! ♥

Svar: Det måste vara ett bett, men vad? Svullnaden har gått ned lite. Hon är trött och slö, men äter och dricker. Ville inte gå ut nu, men och andra sidan regnar det. Får avvakta under dagen, men kan inte säga att hon är sämre och regnet gör ju alltid hundarna i det här huset trötta. Hon har fått cortison nu på morgonen också, men bara 10 mg. Och det regnar så pass att jag väntar med att böka ute *fniss* stenarna får vänta.Kram kära svägerska
Annalena




Katarina
PUBLICERAT: 2014-06-13, 17:04:01 | URL: http://cinnamons-art.blogspot.se/

Jag håller tummarna att hon blir frisk, kan det vara ett getingstick kanske...
Kram







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P