2014-04-27
 22:41:00

Helgen är slut...

...och jag med den.
 
Fredagkväll hade jag fått en helvetesmail.
Tänk att man alltid ska få sådana nyheter på fredagar och helst efter kontorstid.
Nu hade jag ju inte varit hemma på dagen, då jag hade en träff på Länshälsan, så det blev inte förrän på kvällen jag läste det. Ett mail som gjorde mig mer eller mindre sömnlös på fredagnatt.
Dessutom har jag höjd medicindos igen, 60 mg nu. Jag känner av det, men inte på ett positivt sätt som förra gången. Nu är det bara jobbigt. Det kan väl också bero på allt som händer runt omkring.
Lördagmorgon var jag uppe vid 07.00-tiden. Svarade på detta mail och skickade det vidare till Fk, kuratorer och facket, skrev även en verksamhetsberättelse och förslag till en dagordning till Samfällighetsmötet vi hade idag.
Hela lördagen gick jag med en klump i magen. När ska jag få lugn och ro? I graven? Det verkar inte bättre än att det är det slutliga målet....
Vi löste melodikrysset, som vanligt, hängde tvätt ute i det fina vädret och hade en allmänt trevlig helg om det inte varit för....
 
Fick även fikafrämmande i fredags innan jag åkte till Länshälsan av en arbetskamrat, eller kanske före detta arbetskamrat. Hon hade med sig fikabröd och en blomma. Jag blev både rörd och glad.
 
Idag har vi haft möte med språkförbittringar. Lite svårt med tyska, och då det var så många oklarheter är det svårt. Vi får se om vi får till det.
 
Det har blivit fotograferat i helgen också, men jag är inte på humör att fixa med det nu. Det kommer senare.
(Bilder lånade från instagram av @homeciderocker )
Elsa verkar ha det bra i London i alla fall. Det glädjer mammahjärtat.♥
Och nu är det bara att vänta på morgondagen...
Kommer himlen att ramla ned? Eller vad händer?
 





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P