2012-01-21
 12:02:03

Insnöad lördag


Detta vaknade vi till idag.....

Bilen hemma igen i alla fall......


Ronny har varit ute och gett fåglarna mat samt rastat/tränat Ghosty. Mycket snö är det, så jobba fick hon det lilla livet. Men trött? Nej inte ett dugg. Inte ens lydnaden dämpade henne. ;-)


Nu en dusch.

Och så tvättstugan nästa.



AprilSus
PUBLICERAT: 2012-01-21, 21:11:35 | URL: http://aprilsus.blogspot.com

Ja, ni har då snö så det räcker och blir över! Ingen idé jag beklagar mig för dig att vi har fått minst 10cm under kvällen. :thumbdown: Jag kan lova dig att jag inte jublat, utan svurit högt över eländet. Vill inte ha någon vinter i år, den kan ni får ha för er själva där uppe i norr. ;-)



Din hund ser ut att gilla snö även om han nästan försvinner. Trodde nog att Nala skulle bli lite glad för hon gillade snön som kom innan jul, men inte då! Så sen som idag försökte hon rulla sig i den lilla pudersnö som låg på backen, men när det kom mer ville hon knappt gå ut i snön, trots att hon hade hundtäcke på sig och skyddade sin lilla mage från att bli kall. Jag hoppas ni slipper strömavbrott ovan på allt skottande.



Ha det så bra i ditt vinterland. Sänder med en värmande kramis för säkerhets skull. :-)







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P