2012-08-14
 17:48:31

Hemma.....

....och det jag har lust att skriva platsar nog inte här.....
Så jag säger bara hemma....


CARSIE ~ {Ph♥tography & Dogtals} ~
PUBLICERAT: 2012-08-14, 23:17:01 | URL: http://carsie.se

Sötaste Gutta :love:

Svar: Ja, hon är söt, precis som söte-stina Zita. <3Om du pillar med min blogg, kanske du även kunde göar ett litet tillägg i själva presentationen? Även tillägga hur det är att leva med panikångest, något som jag med all säkerhet får leva med resten av livet enligt läkare och kurator. Det går kanske att göra nåt som att det får stå kvar det som står men med tillägget ....och hur det är att leva med panikångest. Fast du vet ju bäst hur man klämmer dit en sån sak. <3 Hoppas Zita vännen mår bra.
Kram
Annalena




C a r s i e ~ { P h ♥ t o g r a p h y & d o g t a i l s } ~
PUBLICERAT: 2012-08-15, 07:44:47 | URL: http://carsie.se

Jag kommer nog inte hinna att fixa till din blogg dom närmaste veckorna, har lite att stå i innan avresan till Bulgarien.

Men skicka mig en liten fingervisning om hur du vill att det skall stå i presentationen så kommer jag lägga till det så snart jag har tid.

Puss & Kram :love:

Svar: Det är klart att jag förstår att det är mycket nu inför slutspurten. Det är er verkligen väl unt.....säger man så? Vad det gäller presentationen vill jag att den ska vara som den är, men efter dom sista.... ett tillägg "och hur det är att leva med panikångest" Det tror jag blir bra.
Hoppas att allt är bra med Zitavännen också.
Kram
Annalena







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P