2011-09-18
 22:46:34

Uppdatering av söndagen.....

I vanlig ordning hann jag inte allt. Men en bra bit på väg. Kryddorna jag skördade igår är upphängda (dom som jag la i en tvättbalja). Nu återstår det 6 sorter som ska dit, men det känns överkommligt.



Nu börjar det likna något.

Det blev renbäddat, och nästan allt är tvättat. Den torra tvätten är vikt. Det har blivit dammsuget och rena mattor. Man måste ju kunna släppa in folk här utan att sätta på dom skyddskläder. Vi hade nån blandning av stampat jordgolv och heltäckningsmatta av hundhår. Helén, Alexis, Tessan och Jamie kom hit och fikade. Det blev kaffe/te och plommonpaj med vaniljsås. Man skulle kanske ha främmande med jämna mellanrum så kanske man städade lite oftare..... NOT
Känns som det jag gör 5 dagar i veckan 07.00-16.00 inte står högst på prioriteringslistan när man kommer hem.

Ronny har gjort storverk och fått ut gamla tvättmaskinen, spisen och en hel garderob med datorer och annat elände. ;) Det är upphämtning av elskrot till veckan. Allt står nere vi uppfarten nu. 

Blommorna är kvar ute, det hanns inte med, men rödbetorna är inlagda.





Borde egentligen vara ganska nöjd med helgen.....fan bara att febern inte ger med sig.
Har förresten börjat röja i fåtöljen också. Hittade en del kläder som jag inte visste var dom tagit vägen....men där var dom. Ska tilläggas att det är en jätte stor fladdermusfåtölj (Warp zone). Bara den är renplockad så åker den ut, tar ju upp halva sovrummet.
Hittade en kartong med hantverksalster också, får väl se när dom hamnar i bloggen. Det är bara småplock, men ska väl lägga ut det.




Stattinskan
PUBLICERAT: 2011-09-20, 08:28:56 | URL: http://stattinskan.blogspot.com

... om du tar dig tid att vara sjuk kanske du blir frisk fortare ;-D hytter med pekfingret :-D

Gomorron







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P