2010-10-22
 09:49:33

Snö och -12,1°

Ja det är väl bara att konstatera jag hann inte i år heller.....
Har en kruka med taklök som skulle ha fått komma ner i jorden, men men.... Tänder inte på tanken att försöka gräva ett hål åt den. Hade ju hoppats att detta bara skulle vara ett skrämskott och att man skulle få lite mer tid på sig. Men det är väl bara att acceptera faktum, det är vinter nu i Banjobältet.















Ja, så här ser det ut hemma hos oss, och kallt så det räcker till är det. Ghosty gillar snön i alla fall. Men vi måste skaffa en dress åt henne, hon är ju så naken på magen, det lilla livet.



Krokodil med krokodil.....
Powernap med sin kära krokodil. Krokodilen är inte en leksak, utan ett gosedjur som hon hämtar när hon ska sova, älsklingen.

Och jag har faktiskt fått lite gjort på morgonen. Duschat med ena benet utanför badkaret (nöden har ingen lag), hängt tvätt och satt igång nytt, plockat ur diskstället (suck), diskat och skrubbat av diskbänken. Nu väntar jag på att Ghosty ska vakna. Tänkte passa på att gå med soporna (innan fåglarna drar ut allt) och till postlådan med ett brev till grannen. Eftersom man måste kränga på sig så mycket kläder är det lika bra att göra två flugor på smällen så att säga.....



Så ful är jag idag...... (minen dock medveten)





Carina
PUBLICERAT: 2010-10-22, 11:55:07 | URL: http://elladora.blogg.se/

Vilka härliga vinterbilder :-d :thumbup:



Och minen..hmm..ja, vad skall man säga...



Här har vi fortfarade barmark men tydligen stormade det här igår för när jag kom hem låg en kruka sönderslagen, bordet som stod på altanen låg framför ytterdörren och det vart bäcksvart inne då strömmen var borta!







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P