2010-08-31
 18:00:28

Orgie i uppskjutna saker........

Nu, får det banne mig vara nog.....sorkjäveln har börjat ge sig på chiliplantorna nu också. Ser ut som efter stormen Gudrun i växthuset. Först gurkorna och när jag plockade in dem så övergick fanstyget till chilin. Nu ligger dom där jämnade med backen. Har i alla fall räddat 4 st. som fick komma in i krukor inne.

Detta var väl startskottet. Plockadein alla inneblommor som fått tillbringa sommaren på altanen, fyllde på jord och snyggade till dem. För att dom skulle få plats inne var jag tvungen att röja av 2 bord. Tror inte jag går in på allt som låg på dessa..... Eftersom jag hade jord kvar förbarmade jag mig över några andra blommor också. Även Saint Pauliorna fick en duvning och dom är fina nu, även om jag inte är så väldans förtjust i dem. Blommor gör dom, så jag tror dom blommar ihjäl sig.

Nu blev det ju smutsigt eller rättare sagt smutsigare på golvet..... en omgång där också och rena mattor överallt. Men man kan ju inte ha tvättstugan full av skitiga mattor......så nu är dom tvättade också.

Ghosty har varit dålig i magen i 2 dagar nu, så till Näsåker och handlade så blir det lite ris/fisk-diet till henne. Fanns även massor av grönsaker på Konsum, så det blev inhandlande av diverse, som nu ska bli en fläskläggs- och grönsaksgryta.

Har även satt igång en stor gryta med rödbetor som nu kokar och sedan ska läggas in. Lagt fram all lök som ska flätas till lökflätor.

Som grädde på moset ringde Elsa och har blivit av med handväskan......kan föreställa mig morgondagen när hon inte har skåpnyckel, hörlurar, smink, hårborste, spray och allt annat........

Nu är det verkligen höst......


Emma
PUBLICERAT: 2010-08-31, 18:51:39 | URL: http://eko.blogg.se/

Å nej! Stackars Elsa! Hur gick det till?







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P