2016-09-16
 22:33:00

Funderande, förvirrande fredagskväll

(Bilden gjord av Gunilla Karlsson)
Det är inte spondylos utan en skada i kotorna. Endera en gammal skada eller medfödd. Detta kunde dom se på röntgenplåtarna eftersom de andra kotorna anpassat sig efter skadan.
Vet inte om det här är bättre eller inte?
Det går kanske att operera, men det skulle kosta minst 60.000 kr och en konvalescens på 2-3 år och det är inte värdigt en dobermann. Vi får anpassa livet efter henne och hon får leva på som vanligt utom den allra värsta leken. Och med tanke på att medellivslängden på en dobermann är 9-10 år och hon är 6 år.
Och den dag besvären blir för svåra får vi väl ta ställning... men måtte de dröja. Finns liksom inget tidsperspektiv på detta. Och vill egentligen inte veta heller. Det är alldeles för smärtsamt.
Hon äter cortison nu. Så får vi väl se hur hon svarar på det. Inte bra att ge en dobermann som ska vara i stillhet för mycket smärtstillande.
Kan inte släppa tanken på att någon kan ha kört på henne....men det lär vi aldrig få veta. Och det är nog bäst så. Vet inte vad jag skulle göra om det var så.
Det var uppdatering om Ghosty.
 

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P