2016-06-12
 11:00:00

Förrvirrande

Vaknade, som vanligt tidigt imorse. Trodde det var måndag. Paniken spred sig. Tog många och långa minuter innan jag fattade att det var söndag. Söndag betyder en ledig dag till.
Det har varit en trög start på dagen. Vaknar inte riktigt. Har inte ens klätt på mig ännu. Men ska strax göra ett ryck. Ska börja med att tvätta lite.
 
Just som jag skulle gå och lägga mig igår, ringde Elsa via messenger, så vi hade videosamtal. Kände mig helt plötsligt lite i tiden....vilket snabbt dalade då jag såg min spegelbild iklädd ett nattlinne som bäst före datum gått ut sedan länge.
Men så kom jag att tänka på ett program som jag såg i fredags, "Burleskligan". Det var grymt. Det handlade om kvinnor som fortfarande strippade och dansade fast åldern var dryga 60 år och uppåt. Skönheten var total. Jag bara älskade dessa kvinnor som fortfarande vågade ta plats och inte höll sig till det förväntade. Går det i repris ska jag se det igen.





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P