2015-11-11
 19:35:00

Oro, mera oro, mest oro

Mådde dåligt redan när jag vaknade. Superångest och oro.
Känner mig stressad och tyngd av krav som jag inte klarar av. Kraven finns dock bara i min skalle, men det styr ändå hela min vardag. 
Var tvungen att ringa mobila teamet för att bara få prata.
Jag känner sådan skuld och ångest för allting. För Elsa, som mår som hon mår och det kanske beror på att min långa sjukdomstid tärt så på henne. Ibland kändes det som hon axlade oket och var mamma till mig, istället för tvärtom. Ångest.
Jag känner skuld till att Ronny är arbetslös. När vår arbetsgivare inte riktigt lyckades att bli av med mig, så gav dom sig på honom och i praktiken gjorde dom det omöjligt för honom att jobba kvar, med förflyttningar och hot. Hade det inte varit för mig så hade dom inte gett sig på honom, för han var verkligen ett tillgång för företaget.
 
Vår ekonomi gick käpprätt åt helvete pga. allt detta, som har sin bas i min konflikt med arbetsgivaren.
 
Min "sjukdom" och dåliga ork ledde till en rad missförstånd som gjorde så att mina 2 äldre barn sa upp bekantskapen med mig, så jag har inte träffat mina barn och barnbarn sedan julen 2012.
 
Nu närmar vi oss med stormsteg nya storhelger, som bara ger mig ångest.
Midsommar valde jag att vara hemma ensam med hundarna då jag inte orkar med fester och en mass stök.
Dricker inte alkohol sedan en längre tid tillbaka. Har inget emot att folk dricker, men när det kommer till nivån "snillen spekulerar" börjar jag må dåligt. Jag blir oerhört stressad när folk frågar samma sak om och om igen, när det blir höga röster och alla har vad dom tror lösning på min problem.
Det gör att bara en större sammankomst skrämmer mig. Fick alldeles nyligt tacka nej till ett barnkalas. När jag blir stressad tar agorafobin över. Vill bara gömma mig under täcket och ha tyst runt mig.
Detta gör att jag känner skuld, då jag förstör mycket roligt för min familj.
 
Och prata inte med mig om framtiden, för den finns inte. För mig är det bara en illusion...





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P