2014-09-24
 23:19:00

Trött i hjärnan och djävulsdansen.

Har tillbringat 2½ timme i telefon idag. Samtal som inte ledde någon vart. Shit happens. Jag gjorde ett tappert försök i alla fall.
Vi har haft 2 riktigt kalla nätter nu. Natten till idag var det -8,5°. Frosten tinade inte bort riktigt då temperaturen även under dagen höll sig kring nollan.
Igår såg jag ett riktigt bra program på TV, "Djävulsdansen", om med beroende. Så otroligt mycket man kände igen. Förstår lite mer om mitt liv, att det inte var en slump att man valde män som misshandlade och deras missbruk. Att jag sedan varit en dålig mamma i många hänseenden kan inte göras ogjort, men det har vissa förklaringar. Jag visste och orkade inte annat.
Den dag jag valde en man som inte misshandlade mig och utan missbruk, då bröt jag det hela. Men det är mycket som ligger under ytan och påverkar mitt mående. Mycket har ju kommit fram under kbt:n. Den skulle ha gjort ännu mera nytta om jag inte samtidigt måste krigat i den stora konflikten.
Just nu är jag faktiskt ganska slutkörd...igen. Det har varit jätte mycket ett tag, samtal, träffar och mail.
Och dessutom avsaknaden av sömn.
Och nu är det höst på riktigt, om ni inte märkt det.
Nu ska jag glo på lite mord och sticka lite mer så jag blir trött.
Nu är dessa klara.
På gång med sista paret i denna beställning. Sedan har jag fått beställning på ytterligare 3 par.
 





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P