2014-09-01
 14:47:00

Fin måndag men ful ångest

Mår inte särskilt bra. Har kräkts i natt och har jätte ont i magen. Sedan har vi dom andra vanliga symtomen som kommer och går. Hjärtklappning, svårt att andas, klump i halsen, hög puls och huvudvärk. Då har vi hela kedjan samlad.
Tänkte uppdatera bloggen med lite bilder från helgen, men när man möts av ett inlägg som detta så kändes det inte aktuellt.
"Panikångest är det bara unga som kan få, inte gamla kärringar. Du är bara en psykotisk bitterfitta, som försöker få medlidande. Vore jag dig skulle jag ta livet av mig. Det vore bäst för alla./Erik"
 

Japp, diagnosen är klar. Läkare och psykiatriker som undersökt mig har fel.
Ibland känns det inge' roligt alls.


Ulla
PUBLICERAT: 2014-09-01, 15:01:39

Ursäkta mej men JÄVLA IDIOT!!!! som ska ta och bli torr bakom öronen innan han uttalar sej överhuvudtaget!! Och är han inte läkare så ska han enbart hålla käften!!!
Förlåt gumman men blev så jäkla förbannad
Kramen <3 <3 <3




Eva
PUBLICERAT: 2014-09-01, 20:51:03

Bry dig inte. Lätt att säga men svårare att göra. Tror inte personen som gjorde uttalandet vet särskilt mycket om livet i stort. OK. Du har råkat ut värre än de flesta, men de flesta som har kommit upp i vår ålder har haft någon typ av ångestsymtom, depressioner mm, mer eller mindre allvarliga. Tycker lite synd om honom som uttalar sig så starkt, desto hårdare kommer han falla när han själv råkar ut för det själv :-(







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P