2014-06-19
 10:58:00

Snart midsommar, var är solen?

Dagen före midsommarafton. Det är grått och mulet, men inget märkvärdigt till blåst. Regnet däremot hänger i luften, men vi har ju tvätt på strecket och det brukar bli så då.
Har fotograferat lite blomprakt, som jag tänkte lägga ut nu. Fb får vänta, eftersom det inte fungerar för tillfället.
Min vackra krukros.
Min vackra blombukett.
Och så har blå bergsvallmon äntligen slagit ut. Och 30 knoppar till kommer det.
Praktveronika.
Iris.
Tagétes.
Iris.
Lobelia.
 
Nu har Elsa åkt iväg till Sandviken. I skrivande stund sitter hon i en Y-buss på väg mot Gävlebro. Blir tomt efter henne, men som tur är så har jag mina underbara svärföräldrar här, så jag slipper vara ensam. Ensamheten (trots hundarna kan vara ett stort aber ibland).
 
Elsa har nu tackat ja till skolan i Fränsta. Joel och Oskar kommer att gå ett år till på Hola. Deras grupp, som förresten bytt namn från JOEband till Merkurius kommer att bestå.
Får väl se när man får höra något nytt ifrån dem.
 
Vad som händer  mer idag vet jag inte. Det är ju Midnattstravet på Dannero. Men jag vet inte om vädret är allt för lockande för en sådan aktivitet. Det är skönt att bara vara hemma också.
 
Helén (kbt) ringde också, så vi pratade lite om mötet till veckan. Vet just inget om det, så det kan bli hur som helst. Bara vänta och se.
Ha en bra dag!





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P