2014-08-14
 11:47:00

Klokt sagt om "tjocka" kvinnor

I mellanmjölkens land Sverige där flödar dubbelmoralen. Allt ska vara så lagom.
Därför tycker jag att slutet på den här artikeln är så bra. Man ska vara stolt för sin kropp, älska sig själv osv.
Men
man får absolut inte reta andra människor
inte uppträda så att man väcker anstöt
inte ha för tajta kläder
och framför allt, tänk på att många mår "dåligt" av tjocka människor.
Angående artikeln i aftonbladet.
http://www.aftonbladet.se/debatt/article19362195.ab

"Tjocka kvinnors kroppar skulle nämligen aldrig hyllas på samma sätt för kroppsacceptans är bara accepterat hos kvinnor som uppfyller den smala normen även om vi påstår oss vara för allas rätt att vara stolta och nöjda.

Vet ni vad som händer när riktigt tjocka kvinnor stolt visar sina kroppar? Folk blir förbannade. Folk tar illa upp. Och vet ni vad som är riktigt provocerande? Att vara tjock och inte hata sig själv. Då jävlar blir det liv. Folk kan knappt hantera sin ilska när tjocka vägrar skämmas eller be om ursäkt för sin uppenbarelse. Vafalls?! Står du här och är nöjd och förespråkar fetma din ansvarslösa tjockis?!

 

Som tjock får man nämligen inte gå omkring och tro att man duger. Man ska ha vett att gömma sig, vett att skämmas samt ta sitt ansvar. Och kan man inte det så ska man ha vett att förändra det. Tränar du och försöker gå ner i vikt så är det ok att vara tjock offentligt. Annars är man en dålig förebild som förespråkar fetma och tänk om någon som ser det skulle gå omkring och tro att det är ok att vara tjock? Ja tänk om."

Natashja Blomberg

Därför älskar jag denna artikel. Det är ju precis så här det är. Folk stör sig mycket mindre på dig om du talar om att du är tjock och ful, så alla vet att du är medveten om det och dom därför inte behöver påtala det.

 





« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P