2012-07-27
 21:03:41

Hemma igen

Ja idag har vi varit iväg 2 gånger. Först var vi och grattade Jamie som fyllde 3 år idag. Underbart väder vi kunde sitta ute och fika, god tårta och mycket mer.
Sedan var vi in till stan, för vi måste till apoteket, och så levererade vi Elza som skulle träffa kompisar och gå på Laxfestivalen. Den får vara för oss i år, då vi tycker det är åt helvete för dyrt med 200:-/per person i inträde och och sedan 200:-/per person för mat + dryck. Må så vara att det gäller för morgondagen också....men vilken som bor så här långt bort har lust att besöka Sollefteå 2 kvällar på raken. Vi har vår egen lilla festival här hemma. Har köpt räkor, rökta räkor, rökt lax och lite gott bröd. Och så ska vi ju in och hämta Elza vi 24.00-tiden.
Denna bild tog jag på hemvägen.


C a r s i e ~ P h ♥ t o g r a p h y & d o g t a i l s
PUBLICERAT: 2012-07-28, 08:34:21 | URL: http://carsie.se

Synd att det skall vara så hutlöst dyrt att gå på lite roligheter.. men ni hade det nog minst lika gott hemma verkar det som :thumbup: Jättefin bild! :love:

Svar: Ja, och det bästa av allt, vi fick hem ungen.
Annalena« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P