2010-09-11
 22:26:17

Lördagkväll

Hur kan ett par tights bara försvinna? Tänkte skriva att dom kanske fått ben.......men vad fasen det har dom ju, men att dom bara kunde gå och gömma sig, det visste jag inte. Men nu vet jag, efter att ha letat på alla tänlbara och otänkbara ställen. Dom är bara borta.

Lilla Ghosty (som inte är så liten längre) har börjat byta tänder, och jag vet inte om det är av ondo eller av godo... Vi har haft 3 hemska dygn här med hunddiarreer och kräkningar. Nerskitna hundburar och hundrum, nerspydd säng och soffa. Tvättmaskinen har gått nonstop sedan i onsdags.....men nu är det äntligen över. Det var Bono och Ghosty som var drabbade. Att döma av spyorna så hade dom ätit rävskit och massor av gräs bägge två. Fick köra skonkost med ris, kokt fisk och köttfärs.

Träningen med Ghosty har gått in i en annan fas nu....... vi krigar. Även om det går framåt så går det långsamt. Hon har en mycket stark egen vilja, som inte överensstämmer med vår. Måste vara 4-månaders trots. Ibland vet hon inte ens att hon heter Ghosty, det lilla spöket. Och hon som i princip var rumsren......så är inte fallet nu. Höjden var ändå då vi hade varit ute jätte länge och hon går in och skiter på matten för att sedan trippa ut igen som ingenting hänt. Trots att vi tampats med valp förut så finns det stunder när man undrar vad som händer. Men för det mesta är hon alldeles bedårande.
Ska väl erkänna en sak....vi har kapitulerat.....hon gör som dom andra.....sover i sängen.

Imorgon ska jag återuppta träningen på allvar igen. Det har varit ganska slappt ett par dagar. Varken den fysiska eller den mentala orken har infunnit sig. Mycket på jobbet, min kollega blev sjukskriven, så det blev att jobba ensam. Det tar på och så var det den mentala uppladdnjngen inför operationen. Gruvade mig långt mer än jag ville erkänna. Och nu det här första dygnet har jag haft så ont att det bara tagit emot. Ghosty det lilla spöket passade på att hugga mig rakt över bandaget. Det var nice.....NOT!!!
SKÄRPNING IMORGON. Jag lovar.

Nu är älgköttet hemma, 32,5 kg kött och 15 kg färs, så det är på med handskarna och börja jobba.














Gissa om vi får sällskap i köket?


Anja
PUBLICERAT: 2010-09-12, 10:39:19 | URL: http://messersmith.blogg.se/

Vilket jättelass med kött! Härligt!:thumbup:




Carina
PUBLICERAT: 2010-09-12, 10:48:06 | URL: http://elladora.blogg.se/

Usch vad mycket kött.. och GUD vad stor ghosty har blivit! :bigeyes:




Annalena
PUBLICERAT: 2010-09-12, 12:20:56 | URL: http://ghosty.blogg.se/

Ja, mycket kött blev det.......det märktes om inte annat när vi skulle få ner det i frysboxen. Blev tvungen att göra Fläderblomssaft klockan 01.30 i natt, eftersom blommor var frusna och inte fick plats i frysen längre.







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P