2010-09-01
 12:12:27

Jobbångest......Vill vara ledig.

Har varit ute på prommis med Gossan. Igår och i förrgår hade hon diarré, idag är det tvärtom. Med andra ord hon har inte bajsat sedan igår mitt på dagen. Undrar om risdieten funkade för bra eller om det är stopp någonstans? Hon är då pigg och glad och äter med god aptit. Händer inget nu under eftermiddagen får man väl ta lite olja i maten och så hålla koll så hon inte har svalt något som stoppar upp.

Nu är verkligen hösten här. Har varit ordentligt med frost i natt. Vi plockat rönnbär till lite höstdekoration när vi var ute en av gångerna. Har ännu inte skördat kryddorna, men pga regnet har det inte varit tillräckligt torrt för att göra det. Får väl se hur det blir under eftermiddagen.....om Ghosty tilllåter det.

Tänkte fotografera lite fina höstbilder när vi var ute.....men det går ju inte utan batterier i kameran. Dom ville inte alls vara med efter 4 bilder. Shit happens. Varför tänkte jag inte på det?

Har väl gått från katastrofläge till något mera acceptabelt. Har dock inte plockat in några vinbär ännu, jo åt mamma, men inte till vårt hushåll. Tänkte väl koka lite svartvinbärssaft. När väl allt är inne ska jag göra örtte och örtsalt, men dit är det en bit. Måste väl börja med att få in några kryddor först.

Har några rosar som ska grävas ner inför vintern, alla jordgubbsplantor och taklök. Daliaknölarna ska få komma in i matkällaren för vintervila och så är det massa krukor och lådor som ska tömmas. Och så har vi ju alla äpplen. Vet inte vad jag ska göra med allt...

Inkallningen med Ghosty fungerar riktigt bra nu. Hon går bra i koppel. Det är dags att gå vidare med aktivering. Söka godis i rutor är för enkelt nu. Hade en lite sökövning inne idag också. det var skoj tyckte hon.
Men först av allt måste vi få hennes mage att fungera igen.

Nu lite kaffe och sedan lär nog Ghosty vakna. Hon börjar få till bra sovvanor. Passar jätte bra att hon sover så pass länge på förmiddagen när jag ska ha henne med på jobbet.

Och till sist men inte minst. Elsa har fått tillbaka sin väska.....och världen gick inte under imorse, fast hon var utan spray och allt det där.

Ha det.






Carina & Co
PUBLICERAT: 2010-09-01, 13:02:48 | URL: http://elladora.blogg.se/

Massor att göra och så lite tid. Vet precis hur det känns!



Här hemma håller hemmet på att förfalla och inga blommor blir nersatta inför vintern - allt pga mitt jäkla knä. Chefen borde komma hit och göra alla sysslor jag inte kan göra nu när jag hoppar omkring här enbent! Eller vad tycker du?? ;)



Sköt om dig gumman och försök njuta lite av livet och skippa alla måsten!



♥`·.¸.·´. BAMSEKRAM .`·.¸.·´ ♥







« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P